Over ons

Ieder woord, ieder beeld moet optimaal over komen. MMC-AV brengt via filmpjes uw verhaal in beweging. We produceren dan ook dagelijks passende oplossingen voor audio-visuele vraagstukken. Deze vraagstukken kunnen uiteenlopen van bedrijfsfilms tot bruiloften, instructie films, after movies van beurzen of evenementen, videoclips en gemeenten journalen. Door een ruime ervaring en netwerk van flexibele specialisten werken wij aan een optimale presentatie en uitstraling van uw merk. Kortom, u kunt met iedere opdracht bij ons terecht en wij zullen deze met zorg behandelen.

 

banner

 

MMC-AV is in staat u een audio-visueel product te leveren wat samen van a tot z wordt bedacht. Na een email of telefoontje kan een afspraak gemaakt worden waarna een plan optimaal neergezet kan worden. Ons doel is het vertalen van een goed idee voor ieder gebied, met als resultaat een verhaal of boodschap creëren die raakt en binnenkomt.

Daarnaast kunnen wij u ook deel producten/diensten leveren. Heeft u bijvoorbeeld nog oude videobanden en zou u deze graag op een dvd hebben? Wij kunnen u helpen. Voor meer informatie adviseren wij u contact met ons op te nemen.

Bel me terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact